Bebek Süveter Yakası Nasıl Kesilir - Adlı kullanıcının yelek kol ve yaka kesimi panosunu inceleyin. Erkek Çocukları için örgüden V yaka çizgili süveter modeli nasıl yapılır.


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Yaka Kesme Orgu V Yaka Suveter

Koltuk altına geldiğinizde şişinize 6 ya da 8 ilmek atın.

Bebek süveter yakası nasıl kesilir. Örgüde kesim teknikleri konumuz içinde yer alan örgüde kol kesim tekniklerini birçok örneği ile. Yakadan başlama bebek yeleği yapmaya ne. Türkçe anlatımlı Yuvarlak Yaka Kesimi videosunu izleyerek nasıl yayvan veya dar olarak yuvarlak yaka yapıldığını öğreneceksiniz.

Renkli Haraşo Olarak Örülen Burgu Süslemeli Süveter Yapımı. Bebek yeleği öreceksin ama nerden nasıl başlayacaksın fikrin yok öyle mi. V YAKA YAPIMI KESİMİ ÖRÜLÜŞÜ NASIL YAPILIR AÇIKLAMASIV YAKA YAPIMI anlatımlı şemalı v yaka yapılışı.

Bugün Erkek yaka bebek yeleği nasıl yapılır onu anlatacağım sizlere. 4- Kol boyu 40 cm de. 0-3 aylık erkek bebek yelek tarifli0h11 aylık bebek yeleği tığla örülmüş tarifli1010 ilmekten baslanan patik ornegi10h1111yaş erkek süeter kaç ilmek başlanır121314151616 ilmekle başlananpatik ve1718191aylık bebek için yelek1h22 3 aylık bebek yeleği anlatımlı2 aylık bebek.

Yani 1836 6 ilmek kesip sırayı bitirir geri döner bir 6 ilmek daha keser sırayı bitirir. V Yaka Kesme Tekniği V Yaka Nasıl Yapılır. örgü modellerinizde örgü kazak örgü süveter örgü hırkalarda kullanabileceğiniz bu V yaka yapımı tekniği Annemin.

Bu sayfamızdaki videoda örgüde yuvarlak yaka kesimi nasıl yapılırYuvarlak yaka nasıl örülürYeleklerde örgü süveter ve kazaklarda yuvarlak yaka kesimi. Erkek Örgü Süveter Yelek Modelleri 2016. Yuvarlak yaka nasıl örülür isimli sayfamıza hoş geldiniz değerli örgü sever takipçilerimizVideo anlatımlı sayfalarımızla örgü yapılışı ile ilgili bilgileri öğrenmeye tüm hızımız ile devam ediyoruz.

Örgü Kazaklarda Omuzdan Şişle İlmek Oluşturma. Yelekte yaka kesimi ile ilgili bağlantı resim video ve fotoğraflar. V YAKA YAPIMI anlatımlı şemalı v yaka yapılışı.

Ördükçe öresi gelir bitmeden bırakmak istemeyiz biz örgü sevenler. By Şerife KöK Published 3 Nisan 2016 Updated 26 Şubat 2017. Review the Süveter Yakası Nasıl Yapılır 2021 referenceor search for Kazak Yakası Nasıl Yapılır also Kazak Yakası Nasıl.

45 dakikalık bu videoda Suna Hanım erkek bebek örgü süveter yapılışı bilgilerin adım adım bütün detayları ile çok güzel bir. O da koltuk kesildikten sonra kolboyu omuza geldiğinde ilmekler 3 e bölünüp omuzlar ve ense ayrılarak kesilir. Ben yetişkin için örüyorsam 8 ilmek atarım.

Bebek Süveteri Yapımı -. Soğuk kış günlerinde gömleğin üzerine giyerek eşlerimizin ve oğullarımızın üşümelerini engelleyebiliriz. Bir ayrıntı da ben omuzu keserken 3 kerede keserim.

V yaka erkek ocuk yapimi sVETER. Herkese selamlar bugün harika bir örgü işi ile karşınızdayım. Bu modeli çok uzun olduğu için iki video halinde yayınlıyorum.

Süveterimizin arka kısmı ÜÇ-İKİ-BİR şeklinde kesilir. Şimdi aşagıdaki videolarımızla V yaka çeşitlerini ve V yakanın nasıl uygulandığını görelim. 2- Kol boyu 25 cm de her iki taraftan 2 sıra arayla 8 defa 1er ilmek artışı yapılarak 80 ilmeğe ulaşılır.

önce 5 ilmek sonra 4 ilmek 3-2-1 diye kesiyoruz. Örgü Erkek Bebek Bere Modelleri. ön kısım ise iki ye bölünür mesela 60 ilmekse 30 bir şişte bekletilir.

24Haz2021 - Pinterestte Fatoş. Örgü Örgü Teknikleri nako örgü teknikleri Türkçe örgü video yuvarlak yaka. Yoğun istek üzerine örgü erkek süveter ve yelek modelleri ni sizlerle paylaştım.

1-999 renk nolu iplikle 64 ilmek başlanır3 cm 11 lastik örülüp düz örgüye geçilir. Örgünüzün boyunu istediğiniz gibi ayarlayın. Çocuk kazağı yaparken kol kısmını örmeye bilek kısmından başlanır.

10Kas2018 - Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on YouTube. Önler için aynı işlemi tek taraflı yapacaksınız. Omuz kısmına İKİ.

Videoları detaylı bir şekilde izlerseniz. V yaka diğer yaka çeşitlerine göre uygulaması ve örülmesi daha zor olan bittiğinde de çok şık bir yaka çeşididir V yaka çeşidi ile süveterler örebilir erkek kazaklarında kullanabilir veya hırkalarda kullanabilirsiniz. Şişle bebek çocuk ve eşlerimize hatta kendimize birşeyler örmek keyifli vakitler geçirmemize sebep olur.

Örgü hırka yakası yapımı ile hırka yakası nasıl yapılır diyenlere yardımcı olmak istedik. Yuvarlak Yaka Kesimi - Hobi Videoları - İzleyerek Öğrenin. Ana Sayfa BEBEK yelek -hırka- süveter modelleri.

V Yaka Süveter Kesimi-Süveter yapımıörgüdenörgüşiş. Nasıl örülür temalı sayfalarımızdan birisi olan bu sayfamızda 0-9 aylık erkek bebekler için v yaka süveter nasıl örülür bunu açıklamalı ve video anlatımlı olarak öğreneceğiz. Çocuk kazağı örerken kol kesimi nasıl yapılır.

3- Kol boyu 32 cm de kol evi için her iki taraftan 326 defa 1er ilmek kesilerek 58 ilmeğe düşülür. Yakadan başlama bebek yeleği shane. Diğer 30 ilmek üzerinden örülmeye devam edilir.

Aslında yapımı da basit arkasını dümdüz bitiriyoruz. Reviews of V Yaka Süveter Yakası Nasıl Yapılır Reference. Bayan-hırka-yakası-nasıl-kesilir Resim 44 77.

En çok kullanılan yaka kesimlerinden biridir bisiklet yuvasrlak yaka. Erkek Çocukları için örgüden V yaka çizgili süveter modeli yapılışı açıklamalı. Sonra diğer tarafta böyle kesilir.

Bebek örgü hırka örgü bere atkı modelleri örgü süveter örgü süveter örnekleri el örgüsü süveter örgü yelek modelleri örgü battaniye örgü sehpa örtüsü modelleri amigurumi oyuncaklar Amigurumi Bebek Yapım. Daha önce yaptığım yelek modeli sizler tarafından çok beğenilmişti bugün bu güzel yelek modelini beğeneceğinizi umuyorum. Review the V Yaka Süveter Yakası Nasıl Yapılır 2021 referenceor search for V Yaka Kazak Yakası Nasıl Yapılır also V Yaka Süveter Yakası Nasıl Kesilir.

Ben arka için anlatacağım. Yelek örgü tığ işleri hakkında daha fazla fikir görün. Sonra lastik kısmını hangi örnekte ördüyseniz o şekilde 7 ilmeği örün.

Bebek hırkası yapmak isteyenler için hırka yapılışı sitemizdedir. Bebek yeleklerinin yakası nasıl yapılır ile ilgili bağlantı resim video ve fotoğraflar. Çekirdek gibidir örgü örmek.

örgüde yuvarlak yaka kesimi nasıl yapılır resimli anlatımlı. Örgünüzü tamamladıktan sonra örgü üzerine eklenecek kolun nasıl yapılacağı örgünün duruşu açısından oldukça önemlidir. Hırka kazak süveter veya yelek gibi örgü.


Dikissiz Orgu Suveter Nasil Yapilir Mimuu Com Baby Cardigan Knitting Pattern Knit Baby Sweaters Baby Boy Knitting Patterns


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Yaka Kesme V Yaka Suveter Orgu


Yuvarlak Yaka Erkek Bebek Suveteri Bastan Sona Anlatimli Bu Ve Daha Fazlasi Icin Yeni Youtube Kanalimiza Abone Olabilir Baby Knitting Patterns Erkek Bebek Orgu


Suveterlerde V Yaka Ve Kol Kesimleri Nasil Yapilir V Yaka Ve Kol Lastikleri Nasil Orulur 6 9 Aylik Bebeklere Uygun Ornekleme Yunu Al Orgu V Yaka Tig Isleri


Hazir Kiyafetlerdeki Gibi V Yaka Nasil Yapilir Youtube Baby Knitting Patterns V Yaka Orgu Egitimleri


Erkek Cocuk Suveter Modelleri Suveter Orgu Moda Stilleri


Bebek Suveterinde Kol Ve V Yaka Kesimi Youtube Sweater Knitting Patterns Knitting Videos Knit Patterns


Erkek Bebek Suveteri V Yaka Yapilisi Suveter Erkek Bebek V Yaka


197 Hic Bir Yerde Bulamayacaginiz Dikissiz Suveter Yaka Kesim Yapimi Youtube Tig Isi Bebek Elbiseleri Baby Knitting Patterns Orgu Egitimleri


Uc Dugmeli Sac Orgulu Erkek Bebek Suveter Videolu Yapilisi Nazarca Com Moda Bebekleri Suveter Baby Knitting Patterns


V Yaka Erkek Cocuk Suveteri Modeli Yapimi Turkce Videolu Hunerliparmaklar Suveter V Yaka Bebek Kazak Modelleri


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Ya Orgu Patikler Tig Desenleri


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Yaka Kesme V Yaka Suveter Orgu


Bebek Suveter 1 Bolum Youtube Baby Pullover Baby Sachen Nahen Stricken Einfach


Related Posts