Bebek Yeleği V Yaka Kesimi Nasıl Yapılır - Yuvarlak Yaka Kesimi - Hobi Videoları - İzleyerek Öğrenin. V Yaka Kesme Tekniği V Yaka Nasıl Yapılır.


Yelekte Kol Ve V Yaka Kesimi Youtube Knitting Designs Sweater Knitting Patterns Knitting Tutorial

Şiş ile ördüğünüz yelek.

Bebek yeleği v yaka kesimi nasıl yapılır. örgüde yuvarlak yaka kesimi nasıl yapılır resimli anlatımlı. En çok kullanılan yaka kesimlerinden biridir bisiklet yuvasrlak yaka. V yaka bordürü aynı sistemleorta ilmek yüzden düztersten de ters olarak örülerekharoşe ya da tekli lastik şeklinde de yapılabilir.

Örgü Modellerinde Yaka Kol Kesimi Nasıl Yapılır. Önce yakanın şekline karar verin Yuvarlak mı v yakamı mesela Sonra üzerinize olan bir kıyafetin yaka hizasına kadar örmeye devam edin. 35 numara şiş 3 beyaz düğme.

Örgü Örgü Teknikleri nako örgü teknikleri Türkçe örgü video yuvarlak yaka. V yaka diğer yaka çeşitlerine göre uygulaması ve örülmesi daha zor olan bittiğinde de çok şık bir yaka çeşididir. Yazımız ile örgü modellerinize değişik bir örnek daha katabilirsiniz.

önce 5 ilmek sonra 4 ilmek 3-2-1 diye kesiyoruz. Bu kesim şeklinde yaka lastiğini de aynı anda örüyoruz. Omuzda 15 ilmek bırakılıyor.

Videoları detaylı bir şekilde izlerseniz. Ördükçe öresi gelir bitmeden bırakmak istemeyiz biz örgü sevenler. Örgüde kesim teknikleri o kadar çok ki.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sevgili Unknown 13 ilmek yakanın 1 tarafı için kesilecek ilmek sayısıdırYaka keserken önce yakanın 1 tarafı kesilir sonra diğer tarafı kesilirşişteki ilmeklerin yarısını başka şişe alıp sonra örmek için ayırdım. Türkan Şoray kirpiği modeli ve deniz kabuğu midye kabuğu modeli tığ iş yelek örgü modeli nde kesimnasıl yapılır öğretici video sayesinde öğreneceğiz.

Öncelik ile şiş ile örülmüş yalın bir bebek yeleği gördüm ve ilk işim kolay örgü tekniğine çevirmek olduUzun zamandır benden yuvarlak yaka yelek yapımı istemektesiniz. Bu örgünün modelini Küçük Örgü Evi youtube kalımızdan da. Bebek yeleklerinde yuvarlak yaka nasıl kesilir.

V yaka içinse kol yapmaya başladığınız yerde yaka içinde kesmeye başlayın ilk ÜÇ sırada her sırada 1 ikinci ÜÇ sıradaİKİ sırada 1 üçüncü ÜÇ sırada ÜÇ sırada bir kesinÜÇ sıra daha örüp 2011 bebek yeleği modeli nasıl yapılır. Bugün sizlere bebek yelekleri amacıyla kol ve yaka nasıl kesilir onu göstereceğim. örgünün boyu 26 cm olunca.

Eğer aklınıza takılan yerler var ise lütfen yorumlarınızda bunu belirtin. Aslında yapımı da basit arkasını dümdüz bitiriyoruz. Şişle bebek çocuk ve eşlerimize hatta kendimize birşeyler örmek keyifli vakitler geçirmemize sebep olur.

Eğer aklınıza takılan yerler var ise lütfen yorumlarınızda bunu belirtin. Bu modeli çok uzun olduğu için iki video halinde yayınlıyorum. Kollardaki lastikler de sonradan örülüp dikiliyor.

Anasayfa Hobi El İşleri Örgüde V yaka Kesimi nasıl yapılır. Şiş ile beştepeli gelin yeleği yapılışı kol ve yaka kesimi. Ben size örnekli bir model çalıştım.

şiş örgü yeleklerde oyma kol ve V yaka kesimini aynı anda anlattım yapmak isteyenlere yardımcı olmuşumdur inşallahhttpsyoutubeLJpk5W669Dkfacebook. Bütün ilmekleri ters örerek 5 sıra haraşo ördüm. Artırma işlemi 1 sırada yapılır 2nci sıra artırmadan örülür bu şekilde 40 sıra kadar örün sonra kol için artırılmış kısımdaki 42 ilmeğin içinden iplik geçirip ayırın önarkaön kısmını direk örün hırka boyunun uzunluğunu istediğiniz kadar ördükten sonra yine beş sıra haroşa ile bitirin Sıra geldi kolların örülmesine önceden ayırdığınız kol yerlerini artık artırmadan 40-42 sıra daha her iki kolu ayrı ayrı örerek kol.

Bebek Yeleği Ve Hırkasında Kol Kesimi Nasıl Yapılır. Diğer 30 ilmek üzerinden örülmeye devam edilir. Örgüde kesim teknikleri o kadar çok ki.

Türkçe anlatımlı Yuvarlak Yaka Kesimi videosunu izleyerek nasıl yayvan veya dar olarak yuvarlak yaka yapıldığını öğreneceksiniz. Fatogelin bebek yelek süveter blogcu blog türkçe blog blogla paylaş bedava ücretsiz. V yaka çeşidi ile süveterler örebilir erkek kazaklarında kullanabilir veya hırkalarda kullanabilirsiniz.

Örgüde V yaka Kesimi nasıl yapılır. Kenar lastikleri sonradan örülüp dikiliyor. Bugünkü konumuz bu sorunuzun cevabı olacak.

ön kısım ise iki ye bölünür mesela 60 ilmekse 30 bir şişte bekletilir. Bu videomuzda güzel renkli bir bebek yeleği yapacağız birlikte. V Yaka Bebek Yeleği Nasıl Örülür.

Yaka ve Kol Kesilmeyen Bebek Yeleği Yapımı by Şerife KöK Published 4 Ekim 2017 Updated 4 Ekim 2017 Sevgili hanımlar sırada acemi örgücüleri sevindirecek bir model olan yaka ve kola kesimi olmayan bebek yeleği yapımı var. Daha önce yaptığım yelek modeli sizler tarafından çok beğenilmişti bugün bu güzel yelek modelini beğeneceğinizi umuyorum. Bebek Yeleği Ve Hırkasında Kol Kesimi Nasıl Yapılır Bugün sizlere bebek yelekleri amacıyla kol ve yaka nasıl kesilir onu göstereceğim.

5 haraşo 12 düz 5 haraşo omuz ördüm 16 ilmeği kestim. Öncelikle 5 ilmek lastiği kesiyoruz ve 5 ilmek şişe ilmek takıyoruz. örgü bebek yeleği modelleri ve yapılışları sizlerle bayanlar Bundan önceki makalelerimizde sizlere örgü bebek yeleği modelleri 2012 2013 modellerini sunmuştum şimdi ise o sunduğum modellerin nasıl yapıldığına dair sizlere biraz bilgi vereyim dedim kızlar.

Bugün sizlere bebek yelekleri için kol ve yaka nasıl kesilir onu göstereceğim. 5 haraşo 12 düz 26 haraşo 12 düz 5 haraşo olarak 4 sıra ördüm. Yelekte kol kesimi nasıl yapılır anlatan çok güzel bir video.

Fotoğraflı anlatımıyla Örgü Modellerinde Yaka Kol Kesimi Nasıl Yapılır. Nasıl bir yaka yapmak istediğinizi söylerseniz ona göre nasıl kesmeniz gerektiğini anlatayım. Herkese selamlar bugün harika bir örgü işi ile karşınızdayım.

Anna Chondrogianni 1 follower. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sonra diğer tarafta böyle kesilir.

şişin her iki tarafından 5er ilmeği haraşo ördüm. 5 ilmek lastiği örüp bir ilmek kesiyoruz ve. örgünün ortasından itibaren önce 5 tanesini kesip örgüyü bitirir gibi tek tek kesmesonra her sırada tek tek önce 3 ilmek diğer sırada 2 ilmek diğer sırada 1 ilmek diğer sırada 1 ilmek diğer sırada 1 ilmek.

Artırma işlemi 1 sırada yapılır 2nci sıra artırmadan örülür bu şekilde 40 sıra kadar örün sonra kol için artırılmış kısımdaki 42 ilmeğin içinden iplik geçirip ayırın önarkaön kısmını direk örün hırka boyunun uzunluğunu istediğiniz kadar ördükten sonra yine beş sıra haroşa ile bitirin Sıra geldi kolların örülmesine önceden ayırdığınız kol yerlerini artık artırmadan 40-42 sıra daha her iki kolu ayrı. Degrade bir yelek tığ işi yapmayı denedik. Şimdi aşagıdaki videolarımızla V yaka çeşitlerini ve V yakanın nasıl uygulandığını.

Eğer aklınıza takılan yerler var ise lütfen yorumlarınızda bunu belirtin. Çekirdek gibidir örgü örmek. Bugün Erkek yaka bebek yeleği nasıl yapılır onu anlatacağım sizlere.

Tığ iş iörgü yelek modelinde kol kesimi ve yaka kesimi nasıl yapılır aşağıdaki videoda kesim mantığı ile birlikte anlatılmaktadır. Koltuk ve yaka kesimi aynı şekilde yapılıyor.


V Yaka Yelek Dikimi Ve Yapimi Youtube Orgu Yelek V Yaka


Bebek Yeleklerinde Kol Ve Yaka Kesimi Nasil Yapilir Youtube Bebek Yelek Yelek Bebek


Bebek Yelegi Panosundaki Pin


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Yaka Kesme V Yaka Suveter Orgu


Robadan V Yaka Bebek Yelek Nasil Yapilir 1 Bebek Yelek Baby Knitting Patterns Bebek Esarp


Suveterlerde V Yaka Ve Kol Kesimleri Nasil Yapilir V Yaka Ve Kol Lastikleri Nasil Orulur 6 9 Aylik Bebeklere Uygun Ornekleme Yunu Al Orgu V Yaka Tig Isleri


Battaniye Panosundaki Pin


Pin Na Doske Pletenie Technika


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Yaka Kesme V Yaka Suveter Orgu


Burgu Desenli Cepli Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Tarifi 4 5 Yas By Hatice4 Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Kazak Modelleri


Robadan V Yaka Bebek Yelek Nasil Yapilir 5 Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Tig Isi Bebek


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Yaka Kesme Orgu V Yaka Suveter


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Ya Orgu Patikler Tig Desenleri


Erkek Bebek Suveteri V Yaka Yapilisi Suveter Erkek Bebek V Yaka


Related Posts