Batman Park Avm Sinema - En güncel filmleri en teknolojik sinema salonlarında oldukça fazla seansla izleyicilerle buluşturan bu sinema salonu. BATMAN PARK AVM iletişim bilgileri 9048829014 yorumları nasıl Batman adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi.


Batman Park Avm Sinema Koctas Laminat Parke Fiyatlari

Cinemall sinema salonumuzda bugün saat 1645te Facia Üçlü film oyuncuları seyircilerle buluşacak.

Batman park avm sinema. Hotels near Batman Park AVM. Batman Park Avm-Cinemall is one of the popular Movie Theater located in TURGUT ÖZAL BULVARI Batman listed under Local business in Batman Movie theater in Batman Click to Call Add Review. Turgut Özal Bulvarı Batman Park AVM Kat3 Batman.

007 mi Real Konak Hotel 051 mi Bozoogullari Hotel 094 mi The Ancient Mesopotamia Hotel 100 mi Grand Hasankeyf Hotel 108 mi Atlıhanpark Otel. Toplam çözüm sayısı Şikayet ve çözümleri canlı olarak takip et. TURGUT ÖZAL BULVARI Batman 72060 Turkey.

10 Kişinin Favori Sinema Salonu. Batman Cinemall Adres. Batman ilinin ilk büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Batman Parkın Yatırımcı şirketi Golden Park AŞ 2009 yılında kurulmuştur.

Contact Details Working Hours Address. Turgut Özal Bulvarı BATMAN Merkez Batman Firma Hakkında Konum. Fiyatlar ortalama 95 TL ile 21 TL arasında değişmektedir.

Alışveriş merkezi yatırımının yanı sıra turizm otelcilik imalat sanayi gibi pek çok sektörde de yatırımlar yaparak Batman iline hizmet. Batman Park Avm haritası telefonu ve uydu görüntüsü. Her yaştan müşterinin keyif alacağı şekilde tasarlanmış olup şehrin sosyal yaşantısına dinamizm katarak misafirlerine bir alışveriş.

Turgut Özal Bulvarı Batman Park AVM Kat3 Batman. 0800 - 1800 Cumartesi. Batman Park AVMde yer alan Cinemall sizin isteyeceğiniz keyifle konforu bir arada sunarken konum olarak sizlere oldukça kolay bir ulaşım sağlayarak uzak bahanesini de ortadan kaldırır.

Batmanlı işadamlarından oluşan 109 ortaklı ve 10000-TL sermayeli Golden Park AŞ. Yaklaşık 30 milyon USD yatırımla hayata geçirilen Batmanpark AVM sinema salonları bowling ve eğlence merkezleri ile Ulusal birçok markayı buluşturmuştur. Turgut Özal Bulvarı Batman Park AVM Kat3 Batman.

Batman Park AVM Batman. CineMALL Batman Park AVM sinema bilet fiyatları sinema salonları seans saatleri ve vizyondaki filmleri öğrenmek için ilgili telefondan veya sinemanın resmi web sayfasından bu bilgilere ulaşabilirsiniz. 488 2901407 Merkez Semtinde Yer Alan Sinema Salonları.

Batman Park Alışveriş Merkezi. See 28 reviews articles and 14 photos of Batman Park AVM ranked No2 on Tripadvisor among 8 attractions in Batman. Batman firma rehber sitesi Batman Park AVM Cinemall Sinema Salonu adres ve iletişim bilgilerine ulaşmanın kısa yolu.

Batmanpark AVM mimarisi ve konumu ferah iç yapısı ile sosyal kültürel ve ticari hayata da dinamizm getirmeyi başarmıştır. 0488 290-1407 Batman da bölge halkının tüm ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı hayata geçirilen Batman Park Avm içerisinde yer alan Cinemall Sinemaları üstün dijital teknolojiyi ve ultra konforu siz sinemaseverlere buluşturuyor. See 13 photos from 101 visitors to Park Teras Cafe.

Batman Park AVM Cinemart. Batman Park bulunduğu bölge ve konum itibarı ile Batmanın sosyal kültürel ve ticari hayatına da yeni bir dinamizm getirecektirBatman Parkta. Sinema severlere ve hayranlarına duyurulur.

Batman Park AVM Cinemart Sinema Salonu. View all hotels near Batman Park AVM on Tripadvisor. Batman Semtinde Yer Alan Sinema Salonları.

Batmanpark AVM Batmanın ve bölgenin en büyük alış veriş merkezi olarak 28 Eylül 2012 tarihinde açılmıştır. About Contact Map REVIEWS UPDATES. Batmanda alışveriş ve yaşam alanları.

Avm içerisinde dolaşırken koridorlarında. Batman Park Cinemall seanaslarına bakıp koltuğunu seçip sıra beklemeden sinema biletini almak için hemen tıkla. Batman Park AVM Sinema.

BATMAN PARK AVM İÇ MEKAN FISKİYE SİSTEMİ. Batman Park Alışveriş Merkezi. Batman Park Cinemall Batman ilinde de.

İnteraktif bi sinema ve dizi blogu. Her yaştan misafirlerine bir alışveriş merkezinin ötesinde eğlenceli bir yaşam alanı sunmaktadır. Bünyesine kattığı birçok markayla Batmanda ilkleri yaşatan Batman Park Alışveriş Merkezi 20000 metrekare kiralanabilir alanı 73 mağaza ve 1200 araç kapasiteli otoparkı ile misafirlerine kusursuz bir hizmet sunmaya devam etmektedir.

Turgut Özal Bulvarı Batman Park AVM Kat3 Batman Tel. 0800 - 1400 Pazar. Batman Park AVM iletişim bilgileri 0488 290 yorumları nasıl Batman Batman Merkez Kültür Mahallesi Turgut Özal Bulvarı adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi.

İlçeden ilçeye göre bile fiyatlarda değişiklikler vardır.


Batman Park Cinemall Koctas Laminat Parke Fiyatlari


Batman Park Avm Bir Golden Park A S Sinema Merkez Batman


Batman Park Avm Bir Golden Park A S Sinema Merkez Batman


En Hizli Batman Park Sinema Iletisim


Batman Park Avm Sinema Koctas Laminat Parke Fiyatlari


Batman Park Avm Bir Golden Park A S Sinema Merkez Batman


Batman Park Avm Bir Golden Park A S Sinema Merkez Batman


Sinema Batman Park Alisveris Merkezi


En Hizli Batman Park Sinema Filmleri Seanslari


Sinema Batman Park Alisveris Merkezi


En Hizli Batman Park Cinema Seanslari


Sinema Batman Park Alisveris Merkezi


Batman Park Avm Sinema Alisveris Merkezleri


Batman Park Avm Batman Rehberi Mekan Batman


Related Posts