Bebek Ceketi Kol Kesimi - Başlangıç seviyesi nako tr. 6 12 Aylık Bebekler İçin İp Dolamalı Örgü Bebe Kol Bebek Yeleği Modeli Tarifi Anlatımlı MaSaLKıZ-24 Aralık 2019.


3 Duz 1 Buz Orneginde Cicek Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 3 4 Yas Baby Knitting Patterns Bebek Etek Orgu

Takma kol örneğini yaparken ise yine hırkanın koltuk altına gelinceye kadar ilmek artırarak ördük.

Bebek ceketi kol kesimi. Kol boyu 20 cm örülerek kol evi için her iki taraftan 5 defa 4er ilmek kesilir. Eğer aklınıza takılan yerler var ise lütfen yorumlarınızda bunu belirtin. Herkese selamlar bugün harika bir örgü işi ile karşınızdayım.

Videoları detaylı bir şekilde izlerseniz. Her iki taraftan 10 sıra arayla 3 defa 1 er ilmek artış yapılarak 56 ilmeğe ulaşılır. Aşağıdaki videoların yardımı ile kol kesme ve düz kol kesme tekniği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yapımıyla kolay bir o kadar da güzel görünen bir model. Bebek ve çocuk ceketi bebeğinizi soğuk havalarda üşümekten kurtaran bebeğinizin vücut ısının belirli bir sıcaklıkta kalmasını sağlayan bir bebek giyim ürünüdür. Örgüden Reglan Kol çocuk Ceketi için Ön 28 ilmek ile başlıyoruz ve Ön kısmını 4 numara şiş ile örüyoruz.

Kol38 ilmekle örgüye başlanır. Bebek ceketi yapılışı örgü modelleri içinde en sevimli olanı derim sorsalar. Şapkalı örgü hırka yapılışı reglan kollu.

Nasıl yapıldığını merak edenler Ören Hanımın videosu sayesinde öğrenmiş olacaklar. Daha önce yaptığım yelek modeli sizler tarafından çok beğenilmişti bugün bu güzel yelek modelini beğeneceğinizi umuyorum. Arkadaki aynı işlemi uygula.

Çünkü hanımlar arasında oldukça istek alan bir örgü modelidir. When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. 2 ilmek haroşa 2 ilmek düz ör 1 ilmeğide düzden kes.

Touch device users explore by touch or with swipe gestures. Bebek Yeleği Ve Hırkasında Kol Kesimi Nasıl Yapılır Bugün sizlere bebek yelekleri amacıyla kol ve yaka nasıl kesilir onu göstereceğim. Bu modeli çok uzun olduğu için iki video halinde yayınlıyorum.

Bebe yünü kullanılarak 2 kat iple yapılan 5 numara şiş ile örülen örgü erkek Çocuk Hırka modeli videolu anlatımı gayet açıklayıcı bir şekilde yapılmış. Su yeşili bebe yünü 3 5 numara şiş Düğme Yapılışı. Kastırmalı Bebek Ceketi Çocukların ve bebeklerin üzerinde çok şık ve güzel duran bir bebek örgü çalışmasından bahsedeceğiz.

Biyeli Bebek Ceketi Yapılışı anlatımlı. Örgüde kesim teknikleri o kadar çok ki. İşlenilip biten üç parçayı dikiyoruz.

Düğmelerini de diktikten sonra örgümüzü kullanım adımına getiriyoruz. Çocuk kazağı örerken kol kesimi nasıl yapılır. Hmonghot nako tv yelek modelinde kol kesimi.

Kol boyu 23 cm de kalan 16 ilmek bir defada kesilerek bitirilir. 30 sıra örünce 5 ilmek keselim. Bugün Erkek yaka bebek yeleği nasıl yapılır onu anlatacağım sizlere.

Diy arm knitting 30 minute infinity scarf 2818. Kapüşonlu bebek ceketi yapılışı nı ayrıntılı anlatımlı olarak aşağıda 5 bölüm halinde bulacaksınız kol kesimi dahil her ayrıntılı özenle anlatmışlar. Çocuk kazağı yaparken kol kısmını örmeye bilek kısmından başlanır.

Her sırada 1er ilmek kes. Son olarak kol bölümünü da yaptıktan sonra omuz bölümünü örüyoruz ve tek seferde örgümüzü kesiyoruz hanımlar. Bebek ve çocuk ceketi kol kesimi bebeklerin rahat hareket etmelerini sağlayacak şekilde yapılır.

Bu örgü kesme tekniğini kısaca anlatmak gerekirse ilk sırada 5 ilmek atın Sadece gidişler de olmak üzere 4 defa 1 er kes dönün ikinci sırada yine 5 ilmek atın Sadece gidişler de olmak üzere 4. Yeleğimizin önü için 45 ilmek başlayalım. Bebek ceketi 2 ve3 yaş icin uygun 140 ilmek 4 nola şişe attım bedenin uzunluğunu belirledikten sonra inlere 37 ilmek ayırdım 3 2 1 ilmek koltuk kesimi yaptım 18 ilmek omuzlara ayırdım geri kalan 13 ilmegi yaşayan kestim ilk olarak 8 ilmek sonra 3 sonra 2 kesip yakayı yuvarlanıp yaka kesimi bitince omuzu kestim.

Kapşonlu Yumuşak İpli Örgü Bebek Hırkası Modeli Tarifi Açıklamalı ve Anlatımlı MaSaLKıZ-21 Aralık 2019. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. 25 sıra sonra yaka kesilir 33 ilmek kesilir.

44 cm oluncaya kadar düz örgü örülür. Pileli Bebek Hırkası Bebek Eteği Nasıl Örülür. Diğer kol da aynı şekilde örülür.

Kız bebek montu çeşitlerinde belinde büzgü tasarımı bulunan ürünler ve etekli fırfır detayları ile süslenmiş ürünler pembe gibi canlı renk seçeneklerine ve sevimli desenlere sahip oluyor. Bebek montu bedenleri ise 3- 6 aylıktan başlayarak 3-. Tunus işi bebek ceketi yapımı 0356.

Bebek Yeleği Ve Hırkasında Kol Kesimi Nasıl Yapılır Bugün sizlere bebek yelekleri amacıyla kol ve. Takma kol kesimi yapacağız hırka kol örgüsü için yine hırkanın ön ve arka bedeninden kestiğimiz ilmek yerlerinden sağ ve sol olarak 66 eşittir 12 ilmek eksilteceğiz. 46 sağda 46 solda ilmek kalır ve yaka oyuntusu için arttırmaya başlanır.

Sonra 3 2 1. Bebek ve çocuk ceketi kol kesimi bebeklerin rahat hareket etmelerini sağlayacak şekilde yapılır. Beden boyu 68 cm olduğunda omuzlar için her iki taraftan 28er ilmek 3 aşamada beden boyu 70 cm de kalan 30 ilmek bir defada kesilerek bitirilir ÖN.

Erkek bebek montlarında ise tasarımlar daha sade bir çizgi takıp ediyor. Ense oymadan örgüyü boşta bırak. İlmeklerimizi 7 haraşo 2 düz 2 ters 2 düz 2 ters şeklinde 30 sıra çift lastik örelim.

Kol bölümünü da her iki kenardan 8 ilmek kol kesimi yapıyoruz hanımlar. Arttırdıktan sonra 25 sıra daha örülür. 18 ilmek kala bu kesme işlemini uygula.

65 ilmek ile arkadan başlanır. 30 sağdan 30 soldan kol ilmekleri arttırılır. Bebek örgülerinde en çok tercih edilen yelek yaparken Nesrin Tabanoğlu hanımın hazırladığı videolar sayesinde hiç zorlanmadan yeleğin kol kısmını sizlerde yapabileceksiniz.

Haraşo örgüye ilik açmayı unutmayın. Beden boyu 43 cm örülerek kol evi için her iki taraftan 4311 ilmek kesilir. Örgüde Kol Kesme ve Düz Kol Kesme Nasıl Yapılır.

Bebek ve çocuk ceketi bebeğinizi soğuk havalarda üşümekten kurtaran bebeğinizin vücut ısının belirli bir sıcaklıkta kalmasını sağlayan bir bebek giyim ürünüdür. 217 renk nolu iplikle 63 ilmek başlanır 4. Adına kastırmalı bebek ceketi denilen bu modeli eminiz ki herkes örmek isteyecektir.

Örgü örerken arka beden kol kesimi ile ön beden kol kesimi arasında küçük de olsa farklılıklar vardır. Herkese merhabaBu videomda sizlere kol kesimini anlattımVe sizlere faydalı olacağını düşündüğüm püf noktalardan bahsettimUmarım siz takipçilerime faydalı.


Renkli A Plerle A Ra Len Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay A Ocuk Yeleaÿi Yapa Ma 4 Yaaÿ Children Ssweaters Con Imagenes Ropa Para Bebe De Ganchillo Vestidos Para Bebes Vestidos Para Ninas


Burgu Desenli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Bebek Yelek Tarifi 1 2 Yas Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Orgu


Bebek Yeleginde Kol Yaka Kesimi Gerektirmeyen Model Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Baby Outfits


Iki Sisle Kol Kesimi Ve Yaka Kesimi Icin Ilmek Arttirma Ve Eksilme Yontemiyle Tek Parca Olarak Kolayca Orulen Harosa Orneg Baby Knitting Patterns Orgu Patikler


Orgude Kol Kesim Sayilari Ve Kol Birlestirme Falanca Kadin Portali Vyazanye Stezhki Detskoe Vyazane Uroki Vyazaniya


Cepli Sal Yakali Erkek Bebek Ceket Yapimi Nazarca Com Erkek Bebek Bebek Bebek Ceket


Burgu Desenli Cepli Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Tarifi 4 5 Yas By Hatice4 Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Kazak Modelleri


Takma Kol Kesimi Yapilisi Krose Sapka Orgu Desenleri Orgu Egitimleri


Hirka Kolu Nasil Kesilir Hirka Moda Kulvar Orgu Hirkalar Tig Isi Ceket


Inci Ve Cicek Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Yelek Tarifi 3 4 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Yelek


Einfache Weste Rezept Ohne Schalkragen Armel Schneiden Eins 2 Jahre 3 Dantel Ornekleri Armel Dantel Einfache E Orgu Bebek Battaniyesi Yelek Sal


Yakadan Baslama Haraso Ve Ajur Desenli Cicek Suslemeli Kolay Bebek Yelegi Tarifi 1 2 Yas Bebek Yelek Baby Knitting Patterns Orgu


Reglan Kol Nasil Kesilir El Isi Orgu Modelleri Orgu Modelleri El Isi Modelleri Baby Knitting Patterns Orgu Orgu Desenleri


Reglan Kol Kesimi Reglan Arm How To Knit Youtube Orgu Egitimleri Tig Isleri Orgu


Related Posts