Bebek Hırkası Kolu Nasıl Yapılır - Yeleğimize Haroşayla başlıyoruzÜÇ sıra haroşa ördükten sonra baştaki BEŞilmeği haroşa örüyorsunuz daha sonra DÖRT ilmek düz örüyorsunuz DÖRDÜNCÜ ilmeği örerken ikisini 1 alıyorsunuz ama 2Cİ ilmeği 1Cİ ilmeğin üstüne alarak 1 ilmek artırıp BİRilmek düzörün daha sonra birilmek daha artırınBİR ilmek haroşaörülyor. Bebek Hırkası Örgü Modelleri Yelekte Kol Nasıl Kesilir.


Sirin Bebek Hirkasi Nasil Yapilir 2 Bolum Youtube Bebek Hirkasi Bebek Tig Isi Bebek

Öreceğimiz kişinin bileğine örülen başka bir parçayı alıp sararsak.

Bebek hırkası kolu nasıl yapılır. Hırka ön ve arka bedeni için koltuk altına gelindiğinde bebeğinizin veya çocuğunuzun koltuk altı ölçüsü boyutunda örneği 6 ilmek kesilir yani eksiltilir ve omuza kadar hiç ilmek eksiltme yapmadan örülür. 2 sıra pembe 2 sıra yeşil 2 sıra pembe ile lastik örün. Ajurlu Tunus İşi Örgü Modeli Yapılışı.

Yani bebek hırkası hırka kol altı kesimi yapılır ve hırka kolu nasıl örülür bebek hırkası kolu nasıl örülür hırka kolu nasıl kesilir gibi sorulara cevap umarım bu video yardımcı olur. Fare Dişi Bebek Hırkası Modeli Nasıl Yapılır Resimli Anlatım Kapşonlu. Bu da hırkaya ayrı bir hava kattı Zehra bebek için çalıştığımız hırkaya bir de patik.

Takma kol örneğini yaparken ise yine hırkanın koltuk altına gelinceye kadar ilmek artırarak ördük. Yakadan başlanan bebek hırkası yelek kolu nasıl kesilir yelek kol kesimi nasıl yapılır şişle yakadan bebek hırkaları bebek yeleği. Çocuk kazağı yaparken kol kısmını örmeye bilek kısmından başlanır.

Koldaki iki ajur arasında tespit edilen 70 ilmeğe numune kurarak kol olarak ördüm. Videolarımıza ne kadar çok beğeni gelirse bizlerd. Kolları biraz kısa bıraktık.

Haroşa örgü modeli nden yapılmış güzel bir örnek. Örgü Kalp Anahtarlık Yapımı Kolay. Açıklayıcı anlatımla hırkanın nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

Erkek bebek hırkası yapılış aşamaları anlatımlı olarak sitemizde yayınlanmıştır. Kollar amacıyla 1 haroşa 4 düz 1 ters 4 düz 1haroşa başka kolda aynı 1 dola 2 düz 1 dola 26 ilmek arka amacıyla haroşa 1 dola 2 düz 1 dola başka kolu ör ve ön batta aynı şekilde sırala. Bebek Hırkası Nasıl Örülür Robadan başlama hırka kol altına kadar.

Her sırada 1 er ilmek eksilterek kolu tamamlayın. Videosunu hazırladığı için şükranlarımızı iletiyoruz. 4 numune olunca ucuna 5 sıra haroşa örerek kolları bitirdim.

Yakadan Başlamalı Bebek Hırka Modeli Yapımı Videosu. Kollara 38 ilmekle başlayın. Üzerine 8 ilmek artırarak düz örgü devam edin.

Nako hoşgeldin bebek ipi kullanıldı. Çocuk ya da bebek kol yapımı için 1 er 1 er kesilen kısımları daha az yapacaksınız. Kol kesimini 3-2-1-1 yapın.

Bedende kalan ilmekleri 2 ilmeği örmeden geri dönme tekniği ile örüyoruz. Kolay bebek hırkası nasıl yapılır Bebek hırkamızı 86 ilmek ile başlıyoruz isterseniz daha fazla ilmek atarak daha büyük yapabilirsinizÖrgüde kenar sayımız 6 ilmek olacakÖnler için 10 ilmek arttırma için 3 ilmek tekrar kol için 12 tekrar arttırma için üç arka için 18 ilmek arttırma için 3 kol için tekrar 12 ve 3 10 6 şeklinde devam edecek örgümüz. Video anlatımlı olarak siz değerli takipçilerimiz güzel bir video anlatımlı.

Yakadan başlamalı kız ve erkek bebek için misinalı şişle örülen hırka modeli. Haroşa örgü modelinden örgü zıbın yapımı yapabilirsiniz. Kolun her iki tarafından eşit aralıklarla 1er ilmek olmak üzere 6şar ilmek artırın.

Bu aralar haroşa örgüden çok bahsettik. Kolay bebek hırka ve yelekleri. Bu videomuzda sizlere baştan sona detaylı bir şekilde yakadan başlamalı bebek hırkasının yapımını anlattık.

Örgü bebek hırka anlatımı Örgü bebek yelek hırka ve süveter modelleri-1. İlmek sayılarınıza göre ortalayın ve ortada omuz için belli sayıda ilmek bırakın yetişkin birisi için 17-20 arası ilmek yeterlidir. Bebek hırkası nasıl yapılır.

Tığ İşi Bebek Mama Önlüğü Yapılışı Videolu Açıklamalı Tığ İşi Ananas Kız Çocuk Bolero Yapılışı Videolu Anlatımlı Sıralı İki Renkli Bebek Örgü Şişle Yakalı Bebek Hırkası Modeli Yapılışı Minikler İçin En Güzel Bebek Örgü Modelleri Tığ İşi Prenses Bebek Elbise Yapılışı Videolu Açıklamalı Ördekli Bebek Hırka Modeli Yapılışı Anlatımlı Türkçe Videolu Dantelli Kız Bebek Elbisesi Ve Şapkası Yapılışı. Örgü Bebek Hırkası Yapılışı Bu hırkamıza yaka kısmından başlayarak bütün halde öreceğizSeksen ilmek ve 3 sıra haroşa örerek başlayınÖrgünüz bitene kadar ön patlarımız için sağ kısımdan ve sol kısımdan yedişer ilmeğimizi haraşo olmak suretiyle götürmelisiniz. Sonra başka kolu ördüm yakadan başlanan hırkalarda robadan sonra evvelce kollar örülür sonra hırkanın vücudu örülür.

5 Adet Düğme. Bölüm detaylı anlatımlı ve açıklamalı kaç ilmekle hırka kol evi başlangıcı. Erkek kazağı için verilmiş kol kesimi sayılarıdır.

Üç numara şişle haroşa tekniğiyle örülmüştür. Örmesi kolay bir hırka modeli. Tek parça pratik bebek hırkası nasıl yapılır Daha önce kendime ördüğüm ve Tek Parça Tığ İşi Hırka Yapımı burada anlattığım hırkanın aynısını yeğenime de öreyim dedim.

Gönülden Örgüler Youtube Kanalına açıklamalı şekilde ve tatlı dille anlattığı bu Yakadan Başlamalı Bebek Hırka Nasıl Yapılır. Bebek Hırka Yapımı Anlatımlı ve Resimli. Birçok örgü modeline yakışıyor.

Arkadaşlar 83 ilmek başlıyoruz yakamıza üç yada dört diş haraşomuzu örüyoruz hırka yapacağımız için 4 diş yaparsak daha uygun olur. Kendime ördüğüm kadar uğraştırmasa da daha süslü olması için çabalayınca harcanan emek aynı oldu. Pembe örgü bebek hırkası ve patik modelimiz.

Gerisini de kalan ilmek sayılarınıza göre önceden hesaplayarak kese kese örün. Önce kolları örüyoruz Kolları 8 sıra kadar düz örüyoruz model kurmadan önce her ilmeği 1 arttırarak yani 40 ilmekse 80 ilmek yapıyoruz sonra modeli örmeye başlıyoruz. 4 diş haraşomuzu öldükten sonra 15 ilmek önler 11 kollar 23 İmek arka kısım ikişer ilmekte beden arası toplam 83 ilmek olarak başlıyoruz ve ayrımlarımızı yapıyoruz.

Merhaba sevgili hanımlar sizlere yine harika bir bebek hırkası modelin anlatacağımResimde gördüğünüz bu şirin modeli en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışacağımHiç örgü örmeyi bilmeyen hanımlar sizlerde kolay bir şekilde örebilirsiniz. İçeriğe geçmek için Entera basın.


Bebek Hirkasi Nasil Orulur Baby Knitting Patterns Afgan Bebek Tig Triko


Videolu Reglan Kol Erkek Bebek Ceket Yapimi Nazarca Com Bebek Ceket Erkek Bebek Bebek


Orgu Kazak Yaparken En Cok Tercih Edilen Kol Kesim Teknigini Sayili Olarak Ve Kol Birlestirmeyi Anlatan Yine Resim Diy Knitting Knitting Tutorial Easy Knitting


Kazak Kolu Nasil Yapilir Kazak Kolu Kesimi Kol Orgusu Bebek Bebek Hirkasi


Yakadan Baslama Haraso Olarak Orulen Burgu Suslemeli Cocuk Hirka Yapimi 1 Yas Baby Knitting Patterns Hirkalar Bebek


Kol Ayrimlari Sac Orgulu Bebek Hirka Yapimi Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Orgu


Kol Ayrimlari Sac Orgulu Bebek Hirka Yapimi Nazarca Com Baby Knitting Patterns Cocuk Modasi Bebek


Balon Kol Bebek Hirkasi Youtube In 2021 Knitted Baby Clothes Crochet Baby Dress Baby Knitting Patterns


Kol Ayrimlari Sac Orgulu Bebek Hirka Yapimi Nazarca Com Tig Isi Bebek Elbiseleri Hirka Erkek Bebek Tarzi


Her Anne Yapabilsin Diye Pratik Bebek Hirka Yapilisi Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Hirkasi Bebek


Reglan Kollu Orgu Cocuk Hirkasi Turkce Videolu Nazarca Com Orgu Tig Isleri Bebek


Orgu Kisa Kollu Kiz Hirka Yapilisi Turkce Videolu Nazarca Com Baby Knitting Patterns Hirka Bebekler Icin Orgu


Turkce Videolu Bastan Sonuna Kadar Detayli Orgu Bebek Hirka Modeli Yapilisi Ile Orgu Bebek Hirkalari Ormek Hic Bu Ka Bebek Bebek Hirkasi Baby Knitting Patterns


Takma Kol Kesimi Yapilisi Krose Sapka Orgu Desenleri Orgu Egitimleri


Related Posts