Bebek Hırka Kol Kesimi - Bu bebek yelekleri kol kesme tekniğini. 24Haz2021 - Pinterestte Fatoş.


Takma Kollu Bebek Hirkasi Bebek Bebek Hirkasi Hirkalar

Örgü kol yapımı anlatımı ile karşınızdayız.

Bebek hırka kol kesimi. Yani klasik kol kesimi 3-2-1 şeklinde olurken bu kol. Örgü kazak yaparken en çok tercih edilen kol kesim tekniği ni sayılı olarak ve kol birleştirme yi anlatan yine resimlerle sizlerle paylaşıyoruz. Eğer aklınıza takılan yerler var ise lütfen yorumlarınızda bunu belirtin.

Yelek hırka yan cep örme yapılışını öğrenerek özellikle bebek örgülerinde bu cep örme tekniğini uygulayabilirsiniz. Rana yakadan başlamlı bebek yeleğinin kol kesimi nasıl yapılır. 4 yumak mavi kırçıllı el örgü ipi Şiş No.

Artırma işlemi 1 sırada yapılır 2nci sıra artırmadan örülür bu şekilde 40 sıra kadar örün sonra kol için artırılmış kısımdaki 42 ilmeğin içinden iplik geçirip ayırın önarkaön kısmını direk örün hırka boyunun. Kazak kolu kesimi için üst koldaki genişliğin ayarlanabilmesi için daha önce örülmüş olan kazaklardan ölçü alınabilir. 3- Sonraki sıradan.

Anladığım kadarı ile sizlere anlatmak istiyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kol bölümünde biten örgüden ilmek çıkartılır ve ilmek toplanır.

Bu teknikte örgüde kol kesimi yaparken yukarıdan aşağı doğru örüyoruz. Ama tekniğini sizinle paylaşmadan edemedim. Bebek hirka örgü hakkında daha fazla fikir görün.

Yakadan başlamlı bebek yeleğinin kol kesimi nasıl yapılır. Ben Deniz temalı Bebek Takımının hırkasında bu işlemi 6 defa tekrarladım. Çocuk kazağı örerken kol kesimi nasıl yapılır.

Yakadan başlamlı bebek yeleğinin kol kesimi nasıl yapılır. SIFIR YAKA KESİMİ - Hırka ve Yeleklerde Bisiklet Yaka Kesimi - Detaylı Anlatım. Moda Yuvarlak Yaka Hırka Kesimi Hırka Moda Kulvar.

2- 14 diş haraşo örülüp 8 diş 236 renk nolu iplikle 1 diş 86829 renk nolu iplikle 1 diş işaretinden yine edilerek örülür. Bu nedenle yumuşak yün ile örülmesi uygun görülür. 40 ilmek atarak 44 dış haraşo sırası örüyoruz.

2 düz 2 ters lastik olarak 8 sıra örüldükten sonra düz örgüye geçilip 24 sıra örülecek. İhtiyacımız olan hırka için uygun bi renk. Bebek örgülerinde en çok soru olan bebek yelek kol kesmeyi adım adım anlatan videolar ile yine sizlerleyiz.

Takma kol kesimi yapacağız hırka kol örgüsü için yine hırkanın ön ve arka bedeninden kestiğimiz ilmek yerlerinden sağ ve sol olarak 66 eşittir 12 ilmek eksilteceğiz. Hırka gibi önü iki parçalı örgülerde ise düğme ve iliği olmayacak taraftan yapılıyor. Anlatımlı bebek hırka ve yelekleri 6 ay-1 yaş bebek hırkası.

Takma kol örneğini yaparken ise yine hırkanın koltuk altına gelinceye kadar ilmek artırarak ördük. Değişik Kız Çocuk Hırka Modeli MALZEMELER. 18Oca2020 - Nuray Nemutlu adlı kişinin Pinterestte 1472 kişi tarafından takip edilen BEBEK HIRKA MODELERİ panosunu keşfedin.

Reklam kol hırka salaş duran ve kullanımı rahat bir hırka çeşididir. Artırma işlemi 1 sırada yapılır 2nci sıra artırmadan örülür bu şekilde 40 sıra kadar örün sonra kol için artırılmış kısımdaki 42 ilmeğin içinden iplik geçirip ayırın önarkaön kısmını direk örün hırka boyunun. ROYALTY FREE MUSIC by BENSOUND SIFIR YAKA KESİMİ - Hırka ve Yeleklerde Bisiklet Yaka Kesimi.

Kol kısmından biten örgüden ilmek çıkartma işlemi yaparak ilmek topluyoruz. Örgüde Kol Kesim Sayıları Ve Kol Birleştirme. Reglan kol kesimi için yanlardan 3er ilmek kesiyorsunuzDaha sonra her düz sırada 1er ilmek keserek 11 cm daha örüp keserek arkayı tamamlıyorsunuz.

Yelek örgü tığ işleri hakkında daha fazla fikir görün. Örgüde kesim teknikleri o kadar çok ki. Kız Bebek Hırkası Yapılışı Merhaba hanımlar bu günde harika bir kız bebek hırka yapılışı anlatacam ARKA.

Adlı kullanıcının yelek kol ve yaka kesimi panosunu inceleyin. Yaklaşık olarak 5 adet yumak ile bir hırka tamamlanmaktadır. 1- 236 renk nolu iplikle 80 ilmek başlanır.

1 adet düğme BedenYaş. 25 cm 11 lastik örgü yapılıp haraşo örgüye geçilir. Rana yakadan başlamlı bebek yeleğinin kol kesimi nasıl yapılır.

Çocuk kazağı yaparken kol kısmını örmeye bilek kısmından başlanır. Aynı işlemi 5 sıra düz ördükten sonra istediğimiz sayıda tekrarlıyoruz. 35 numaralı sis ve bebek ipi kullanılarak yapılıyor vereceğimiz ölçüler 6 aylık bebekler için uygundur tek renk iple yaptığınızda bir ip yetecektir.

Dikişsiz Hırka Yapılışı Kol Kesimi Sevgili takipçilerimiz için dikişsiz hırka yapımını anlatıma aldık. 45 veya 5 numara şiş kullanmak bu hırka modeli için idealdir. Kazağın ön ve arka kısmını ördünüz ve diktiniz.

Örgü kazak ve ceket modellerinde iki şekilde kol yapılır. Daha önce örmüş olduğunuz bir yelek modeline süveter modeline bu teknik ile kol ekleyebilirsiniz. Yuvarlak Yaka Yaka İçin Sonraki 21 İlmeğin Her 2 Yanından 10 Ar İlmek Daha Eksiltelim Bebek Örgü Papyonlu Kazak Örülüşü Bebek Örgü Papyonlu Kazak Modeli Bebek Örgü Örgude Cocuk Hırka Yakası Kesımı - Yuvarlak Yaka Kazak Anlatımı 2014 Örnekleri Modelleri Resimli.

Bebek yelekleri için yada büyükler için yapacağınız. Reglan kol kesimi yakadan başlama bir model olduğu için boyun hizasından kol evine kadar veya alttan başlayarak ördü iseniz kol evinden boyun hizasına kadar örgünün her iki yanından kesilerek yapılan bir işlemdir. Örülmüş olan ön ve arka parçalara bu teknik ile kol eklenebilir.

Yanlardan 2 ilmek içerden kesimlere başlanacak ve her 24 sırada bir 2. Yani klasik kol kesimi 3-2-1 şeklinde olurken bu kol yapılışında nerede kaç ilmek kesilmesi gerektiği resim üzerinde gösterilmekte. Örgüde kol kesimi için kazağın önü ve arkası örülerek dikilir.

Yaka ve kol kesimi olmayan evde kalan ipleri de degerlendirebileceginiz çok şık bir bebek yeleği. Bebek Yeleği Ve Hırkasında Kol Kesimi Nasıl Yapılır Bugün sizlere bebek yelekleri amacıyla kol ve yaka nasıl kesilir onu göstereceğim. Üst kol genişliğinin ilmeğini ayarlamak için daha önceki.

Reglan Kol Kesimi Yapılışı. AÇIKLAMALI BURGULU REGLAN KOL KESİMİ. Örgüde kol nasıl yapılır konusunda örgü kazak kolu nasıl yapılır örgü hırka kolu nasıl yapılır kol yapımında kesme nasıl yapılır kol yaparken kaç ilmek kesilir.

Reglan kol hırka yapımı nda reglan kol kazak yaka kesimi nde yeleklerde uygulayabilirsiniz bu güzel tekniği. Oval şeklinde yapılan bu kolun kesiliş şekli alışılmışın dışında.


Iki Sisle Kol Kesimi Ve Yaka Kesimi Icin Ilmek Arttirma Ve Eksilme Yontemiyle Tek Parca Olarak Kolayca Orulen Harosa Orn Bebekler Icin Orgu Tig Isi Bebek Krose


Orgu Kazak Yaparken En Cok Tercih Edilen Kol Kesim Teknigini Sayili Olarak Ve Kol Birlestirmeyi Anlatan Yine Resim Diy Knitting Knitting Tutorial Easy Knitting


Bebek Hirka Panosundaki Pin


Reglan Kol Nasil Kesilir El Isi Orgu Modelleri Orgu Modelleri El Isi Modelleri Baby Knitting Patterns Orgu Orgu Desenleri


Firefly Cascade Suveter Desenleri Orgu Baby Knitting Patterns


Reglan Kol Cepken Kazak Erkek Kiz Cocuk Ve Bebekler Icin Youtube Bebek Bebek Kazak Modelleri Kizlar


Bebek Orgu Modelleri Panosundaki Pin


Latest Hand Knitted Baby Vest Models With Collar Latest Hand Knitted Baby Vest Models With Collar Babywestenmodell Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Yelek


Hercai Yelek Yapimi 3 Duz 1 Buz Orneginde Kol Kesimi Olmayan Kolay Yelek Tarifi 3 4 Yas Orgu Dantel Ve El Isleri Si Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Etek


Hirka Kolu Nasil Kesilir Hirka Moda Kulvar Orgu Hirkalar Tig Isi Ceket


Kazak Kolu Nasil Yapilir Kazak Kolu Kesimi Kol Orgusu Bebek Bebek Hirkasi


3 Yas Bebek Hirka Yaka Ve Kol Kesimi Detayli Anlatim 3 Years Old Baby Cardigan Youtube In 2021 Mens Tops Baby Cardigan Mens Tshirts


Yakadan Baslama Haraso Olarak Orulen Burgu Suslemeli Cocuk Hirka Yapimi 1 Yas Baby Knitting Patterns Hirkalar Bebek


Reglan Kollu Orgu Cocuk Hirkasi Turkce Videolu Nazarca Com Orgu Tig Isleri Cocuk


Related Posts