Bebek Yeleği Yaka Kesimi - Örgü ve keçe ile ilgili bir blog. Erkek ÖrgüleriErkek Kazaklar.


Phones Panosundaki Pin

Modeli yapılışı olsun tığ işi yelek modeli.

Bebek yeleği yaka kesimi. Örgü Bebek Yeleği Yapımı örgü bebek yeleği modelleri örgü yelek yapımı. Bu videomuz da Tunus İşi Yuvarlak Yaka Kesimi Yapımını Anlatımını yapmaya çalıştık. Şişte sadece yaka bordürünü oluşturan 7 ilmek kalır.

Muzurcan - 25 Kasım 2008. 3 Numaralı şişe 60 ilmek atıp haroşa örgü ile örmeye başladığınız yeleğin her sıra dönüşünde her iki kenardan bir ilmek atarak çoğaltın. Takipçilerim izden gelen isteklerden biriside bu konuydu.

26 zincir çekerek üzerine zincir çekip batarak 13 kutucuk yapıyoruz. önce hep arkayı bitirdiğimden önün omzunun ilmek sayısını ayırarak arka ve ön omuz ilmek sayıları eşit yaka için keseceğim ilmek sayısını tesbit ediyorum. Bebek örgülerinde en çok soru olan bebek yelek kol kesmeyi adım adım anlatan videolar ile yine sizlerleyiz.

Arkaya 70 ilmekle başlayın4 sıra bir ters bir düz lastik örünÜzerine arkadan iplik yürütererk çimleri ağaçları ve evi örerken renkli yünler kullanınKol kesimi. Arka parçası 62 ilmekle başlanıp 5 sıra haroşa örülecek. Erkek yaka bebek yeleği yapılışı.

35 numaralı sis ve bebek ipi kullanılarak yapılıyor vereceğimiz ölçüler 6 aylık bebekler için uygundur tek renk iple yaptığınızda bir ip yetecektir. Örgünüzün boyunu istediğiniz gibi ayarlayın. Sol ön sağ önün zıttı olarak çalışılır.

86 ilmek ile başlanır. Bisiklet yaka kesimi. Bu değişik ve kolay yeleği örmeyi düşünenlere şimdiden kolay gelsin.

O ilmekler de 12 sıra daha örülmeye devam edilip tüm ilmekler kapatılır. Yaklaşık 10 sıra haroşa örgü örelim ve yakadan örmeye başladığımız yelek modelinin ilmek sayısını koltuk kesimine kadar 100 ilmek yapalım. Sırada 3 ilmek 2.

Tunus işi yuvarlak yaka kesimi yapımı Merhabalar arkadaşlar sizlerden gelen istek üzerine Tunus İşi Videolu anlatımlara devam ediyoruz. çok çeşitli örgü teknikleri ve yaka yapılışları burada. Bebek Yeleği Kol Kesme - Renkli Hobi.

Eğer aklınıza takılan yerler var ise lütfen yorumlarınızda bunu belirtin. Yaka oyuntusuna ortadan başlıyorum. Bu tekniği hırka yelek ve süveter gibi örgü çeşitlerinde kullanabilirsiniz.

Hırka kazak süveter veya yelek gibi örgü modellerinde yuvarlak bisiklet yaka kesimi. önce yakanın bir. Sağ omza doğru kalan ilmekler 1.

1 40 ilmek başlanır. Kesimden sonra 9cm daha haroşa ördükten sonra ense kesimi yapacağız. Çekirdek gibidir örgü örmek.

Sırada 1 ilmek kesilerek örülerek bitirilir. 40 ilmek atarak 44 dış haraşo sırası örüyoruz. Yukarıdaki yazımızın devamı olarak aynı modelin kol kesimini anlatan videomuzu da paylaştımÖrgü örenler için şiş ile yaka ve kol kesimini anlatan açıklamalı videolarını paylaştımŞiş ile örgü bayan yelek kol ve yaka kesimi örgüyü bilenler için çok kolay gelebilir ama örgüyü bilmeyenlerin en çok takıldığı konulardan biridir.

Bebek yeleği kol kesimi Bebek Yelek Örnekleri Örgü Bebek Bolerosu Anlatımlı Modelin Yapılışı ARKA. 17 ilmek örüp 18 ilmek ense kesiyoruz geriye 17 ilmek kalıyor. Ördükçe öresi gelir bitmeden bırakmak istemeyiz biz örgü sevenler.

ördükçe yaka oyuntusu düğme. Koltuk altına geldiğinizde şişinize 6 ya da 8 ilmek atın. Yakadan başlama bebek yeleği anlatımlı.

En Güzel Örgüler ve İşlemeler - Yaka Örme. Yaka ve kol kesimi olmayan evde kalan ipleri de degerlendirebileceginiz çok şık bir bebek yeleği. Sonra lastik kısmını hangi örnekte ördüyseniz o şekilde 7 ilmeği örün.

Bayanlar için örgüler bebek örgüleri çocuk örgülerierkek örgüleri örgü aksesuarlar örgü çantalar örgü şallarörgü oyuncaklar. Bu şekilde 9cm örüp yaka. Sonra iki kenar haroşa olarak örülürken orta kısım 6 sıra düz örülecek.

Pirinç Desenli Şal Yaka Yelek Örnekleri. Bugün sizlere bebek yelekleri için kol ve yaka nasıl kesilir onu göstereceğim. 17 Kasım 2017.

Ortadan 10 ilmek kesilir. Süpürgeler Gelin Yeleği Yaka ve Koltuk Kesimi. Bu bebek yelekleri kol kesme tekniğini.

örgü teknikleri yaka kesimi. Yakadan yukarıya 13 diş haroşa sayalım ve 4 ilmek keselimGidiş dönüş yapalım ve 2 keselim gidip dönelim ve 2 keselim omuzda 14 ilmek kalana kadarda 1 er ilmek kesmeye devam edecez. Sevgili hanımlar 15-2 yaşa göre şal yakalı erkek bebek yeleği yapımını vereceğim.

1 Şişe 77 ilmek atılır. Çeyizlik yelek yapımında şiş örgü yelek. Yelekte Koltuk Kesimi Yapılışı Örgü bayan yelek modelleri yapılışı esnasında en çok baş karıştıran zorlayan kısım kol.

Kesimi yapılışı ve yaka kesimi yapılışı bölümleridir. Şal Yaka Erkek Bebek Yeleği Yapımı. Ilmekle başlanır bebek yelegı nasıl orülür bebek yelegi nasil örülür resimli bebek yeleği örnekleri tığla yapılan bebek yeleği yaka kesimi bebek yeleği yakası nasıl yapılır resimli anlatım bebek yeleği yakasının yapılışı bebek.

Bu örgü kesme tekniğini kısaca anlatmak gerekirse ilk sırada 5 ilmek atın Sadece gidişler de olmak üzere 4 defa 1 er kes dönün ikinci sırada yine 5 ilmek atın Sadece gidişler de olmak üzere 4. Ben arka için anlatacağım. Temmuz 28th 2014.

Yelek de yuvarlak yaka kesimi ile ilgili bağlantı resim video ve fotoğraflar. Sonraki ön sırasında 8 ilmek kesilir. Tüm ayrıntılarının yer aldığı bu yazımızda bebek yeleği yapılışını öğrenebilirsiniz.

5 diş haroşa örülür. Örgü Bebek Yeleği Yapımı. Örgüde her türlü yaka kesimi resimli anlatım Örgüde kol ve yaka kesimleri örgüde kol ve yaka yapımı örgü teknikleri örgü öğrenme.

Sırada 1 ilmek 4. Sol omuz için de aynı işlem yapılır. Bebek örgülerinde en çok tercih edilen yelek yaparken Nesrin Tabanoğlu hanımın hazırladığı videolar sayesinde hiç zorlanmadan yeleğin kol kısmını sizlerde yapabileceksiniz.

Yani 17-18-17 olarak ense kesimini yapmış oluyoruz. Sırada 3 ilmek 3. Aralarda bir sıra haroşa örülecek.

Yaka kesmeye başlayacağım yere gelince şişteki ilmekleri ikiye ayırıyorum. Ben yetişkin için örüyorsam 8 ilmek atarım. 6 cm 22 lastik örülür.

Önler için aynı işlemi tek taraflı yapacaksınız. Yaka için ortada 24 ilmek kalmıştır. Çok bilinen pirinç örneği uygulanmış şal yaka yelek modeli daha.

Şişle bebek çocuk ve eşlerimize hatta kendimize birşeyler örmek keyifli vakitler geçirmemize sebep olur. Alışılmışın dışında çok kalın ip ve kalın şiş kullanılarak örülmüş bir yelek modelleri ile yine karşınızdayız.


Burgu Desenli Cepli Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Tarifi 4 5 Yas By Hatice4 Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Kazak Modelleri


Bebek Yeleginde Kol Yaka Kesimi Gerektirmeyen Model Nazarca Com Ropa Tejida Para Nina Ropa Tejida Para Bebe Vestidos Para Bebes


Kare Yaka Bebek Yelekleri Ile Ilgili Gorsel Sonucu Baby Knitting Baby Vest Baby Sweaters


Nazli Panosundaki Pin


Yaka Kesimi Olmayan Kiz Yelek Aciklamali Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Yelek


Bebek Yeleginde Kol Yaka Kesimi Gerektirmeyen Model Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Baby Outfits


Mandalina Dilimi Orneginde 2 Renkli Yaka Ve Kol Kesimi Anlatimli Bebek C Bebek Orgu Bebek Yelek


Renkli Iplerle Orulen Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 4 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Bebek Yelegi Panosundaki Pin


Pirinc Ornekli Sahte Cep Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 1 Yas By Hatice3 Bebek Yelek Erkek Bebek Erkek Bebek Esyalari


Bebek Yeleklerinde Kol Ve Yaka Kesimi Nasil Yapilir Youtube Bebek Yelek Yelek Bebek


Haraso Olarak Orulen Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Bebek Yelegi Yapimi 1 2 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Acemi Orguculer Icin Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Ajurlu Yelek Yapimi 1 Yas Icin Bebek Yelek Baby Knitting Patterns Yelek


Kare Yaka Zikzak Ajurlu Bebek Yelegi Tarifi 3 4 Yas Zikzak Bebek Orgu


Related Posts