Bayan Yelek Arka Kol Kesimi - Sonra lastik kısmını hangi örnekte ördüyseniz o şekilde 7 ilmeği örün. Örgüde kol kesimi için kazağın önü ve arkası örülerek dikilir.


Sevgili Hanimlar Daha Once Yapilisini Paylastigim Orkide Cicegi Bayan Yelek Modelinin Bu Kez On Ve Arka Kol Kesi Baby Knitting Patterns Desenler Orgu Desenleri

Önler için aynı işlemi tek taraflı yapacaksınız.

Bayan yelek arka kol kesimi. Gayet basit bir şekilde yelek kol kesimini yapabilirsiniz. When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Yelek Arkası 16 motif enine 25 motif boyuna yapılmış.

Arka kol kesimi aynı ön kol kesimi gibi yapılmaktadır. 24Haz2021 - Pinterestte Fatoş. İlk olarak ön yüzde değil arka yüzde yelek kenarına gelince iki.

Rana yakadan başlamlı bebek yeleğinin kol kesimi nasıl yapılır. Şiş örgü yelek modellerinde kol kesiminden bahsedeceğiz bu videoda. Ben yetişkin için örüyorsam 8 ilmek atarım.

Videolu anlatımı çok güzel anlatılmış. Yelek örgü tığ işleri hakkında daha fazla fikir görün. Örülmüş olan ön ve arka parçalara bu teknik ile kol eklenebilir.

Arkada 14 kesim olduğunda arka yaka ortasından 20 ilmek yanlardan bir kere 8 bir kere 6 ilmek kesim yapılırken yandaki iç kesimlere devam edilerek arka parça bitirilecek. Genel olarak arka kola kesimi ile ilgili çok soru geliyor. Şiş ile ördüğünüz yelek örneklerinde bu tekniği kullanabilirsiniz.

Balıkçı yaka bir kazak yapmak istiyorsak örgünüzü bitirirken yuvarlak yaka kesimi uygulamak zorundasınız. Arka gövde amacıyla 10 model koyabilirsiniz. Örgünüzün boyunu istediğiniz gibi ayarlayın.

06Şub2019 - Şiş Örgü İşi Kadın Yeleği Yelek Tarifi Ön ve Arka Kol Kesimi ile Örgü ayan Yelek YapılışıGeçenler de örneğini paylaştığım Modelin Bugün Gelin Yelek ya da Çeyizlere Yelek modeli için Açıklamasını göreceğiz. Örgü örerken arka beden kol kesimi ile ön beden kol kesimi arasında küçük de olsa farklılıklar vardır. Kol bölümünde biten örgüden ilmek çıkartılır ve ilmek toplanır.

Gayet kolay bir şekilde yelek kol kesimini yapabilirsiniz. Hayatınızın dolu dolu sevgi ve huzurla geçeceği bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun güzel bayanlar birazdan hepimizin merakla beklediği 2018 Bayan Yeleği Modelleri nden olan ve desenleri ile göze hoş gelen bu Moda Bayan Yelek Örneği olan. Adlı kullanıcının yelek kol ve yaka kesimi panosunu inceleyin.

Ön pat gibi kol kenarına da aynı lastik uygulanacak. Yelek örerken çok kafa karıştıran ve çok sorulan çeyizlik yelek kol kesimi ve çeyizlik yelek ön yaka kesimini kolay anlamanız için videolu olarak paylaşıyoruz. Yelekte kol kesimi nasıl yapılır anlatan çok güzel bir video.

Artırma işlemi 1 sırada yapılır 2nci sıra artırmadan örülür bu şekilde 40 sıra kadar örün sonra kol için artırılmış kısımdaki 42 ilmeğin içinden iplik geçirip ayırın önarkaön kısmını direk örün hırka boyunun. İstediğiniz yeleğe uygulayabileceğiniz yani ister anne yelek olsun ister gelin yelek olsun yada çocuk yelek için bu yelek ön yaka. Bayan yelek modeli çeyizlik yelek modeli tığ işi yelek modelleri anne yelek modeli koltuk altı kol kesimi yapımı anlatımı.

Touch device users explore by touch or with swipe gestures. Yakadan başlamlı bebek yeleğinin kol kesimi nasıl yapılır. Bir önceki kanalımda petlatton örneğin yelek modelinin yapılış tekniğinden bahsetmiştim ve aynı şekilde sayfamda Detay olarak anlatımını yapalım.

Otomatik tamamlama sonuçları kullanılabilir olduğunda incelemek için yukarı ve aşağı oklarını seçmek için Enter tuşunu kullanın. Bayan yelek modeli çeyizlik yelek modeli tığ işi yelek modelleri anne yelek modeli koltuk altı kol kesimi. Yelek Kol Kesimi Ayrıntılı Resimli Anlatım - HOW TO KNITTING INCREASE AND DECREASE 1.

Bu şekilde yaptığınızda kol. Bugün de bu güzel bayan yelek modeli örgü modelinin kol kesimi ile ön V kesim olarak sizlere nasıl yapıldığının ile. Bayan yelek kol kesimi yapılışı videolu anlatımı sizlerle olacak.

Yada kendinize kolay gelen teknikleri deneyebilirsiniz. Kazak kolu kesimi için üst koldaki genişliğin ayarlanabilmesi için daha önce örülmüş olan kazaklardan ölçü alınabilir. Diğer önde aynı 9 motif yukarı doğru 25 motif sırası.

Angora Simli İp-2 Numara Tığ şerit halinde başlayan Kadın Yelek için önler de 9 motif yapılıyor. Sadece arka kol kesimi daha az yapılır. 11Haz2020 - Angora Simli İplerden yapılan Bohçalık Çeyizlik Bayan Yeleği Örneği ve Kol Yaka Kesimli Yapılışı Tam anlatımlı Yelek Tarifi.

2018 Yılı Moda Yelek Yaka Kol Kesim Yapımı Türkçe Anlatımlı Videolu. Videolu anlatımı çok güzel. Her gövde amacıyla bir model artırabilirsiniz.

Bayan yelek kol kesimi yapılışı videolu anlatımı sizlerle olacak. Koltuk altına geldiğinizde şişinize 6 ya da 8 ilmek atın. Yukarıdaki yazımızın devamı olarak aynı modelin kol kesimini anlatan videomuzu da paylaştımÖrgü örenler için şiş ile yaka ve kol kesimini anlatan açıklamalı videolarını paylaştımŞiş ile örgü bayan yelek kol ve yaka kesimi örgüyü bilenler için çok kolay gelebilir ama örgüyü bilmeyenlerin en çok takıldığı konulardan biridir.

örgü şal kazak tarifi. Yeleğin ön gövdeleri amacıyla 5 model konulmuş. 38-40 bedene yapılan Yelek Önler 9 desen ve Ön Pat ile Arka parça 16 desenden oluşuyorAlize süper layt 4 yumak ip3 Numara şişKadın.

2 düz 2 ters lastik olarak 7 cm örülecek. Ben arka için anlatacağım. Yelek 40 gövde kadar ideal olacaktır.

Öncelikle kol kesimi için ön pat denilen ön lastik kısmında kaç ilmek ayırdıysanız aynı sayıdaki ilmeği şişe ekleyerek gelin yelek kol kesim lastiğine başlanmakta.


Spor Yelegin Arka Kol Kesimi Yapilisi Youtube Viking Orgu Desenler Orgu Desenleri


Zarif Yelek Ornegi Ariyorsaniz Su Damlasi Yelek Modelinin Turkce Yapilis Videosunu Izlemelisiniz Delikli Bir Orgu Modeli Y Knitting Tutorial Knitting Pattern


Spor Yelek 2 Yaka Ve Kol Kesimi Youtube Pattern Sweater Baby Knitting Patterns Sweater Crochet Pattern


Spor Yelegin Arka Kol Kesimi Yapilisi Yelek Sis Orgusu Koltuklar


Yelekte Arka Kol Kesimi Yapilisi Youtube Koltuklar Orgu Egitimleri Yelek


Gonul Bagi Orneginden Bayan Yelek Yaka Kol Kesimi Nazarca Com Orgu Yelek Dantel


Ugur Bocegi Yelegin Arka Kol Kesimi Youtube Tecnicas De Ganchillo Gorro Tejido Dos Agujas Puntos De Aguja


Sis Orgu Yelek Modellerinde Kol Kesiminden Bahsedecegiz Bu Videoda Yelekte Kol Kesimi Nasil Yapilir Anlatan Cok Guzel Bir Video Sis Ile Orgu Yelek Tig Isleri


Yelekte Kol Kesimi Nasil Yapilir Mimuu Com Orgu Desenler Orgu Desenleri


Kibar Bayan Yelek Arka Kol Kesimi Yapilisi Yelek Desenler Orgu


Orgu Panosundaki Pin


Fistikli Tam Anlatimli Yaka Ve Koltuk Kesimli Kadin Yelek Nazarca Com Kadin Yelek Orgu


Sis Ile Bayan Yelek Kol Ve Yaka Kesimi Yapilisi Youtube Knitting Designs Sweater Knitting Patterns Knitting


Kabarik Rendeli Ajurlu Sis Yelek Modeli Nazarca Com Desenler Orgu Orgu Kasnagi


Related Posts