Balıkesir Kazdağları Satılık Yazlık - Batı cephesi deniz manzaralıdır. Balıkesir Satılık Yazlık fiyatları ve Satılık Yazlık ilanları Emlakparada.


Balikesir Satilik Koy Evi Ilanlari Ve Fiyatlari

Balıkesir Satılık ev daire yazlık villa köy evi kat dubleks ve diğer konut ilanları.

Balıkesir kazdağları satılık yazlık. Balıkesir Satılık Yazlık ilanları ve fiyatları hepsiemlakta. 21 31 teraslı geniş bahçeli ve havuzlu seçenekler için tıklayın. Balıkesir Edremit ilçesinde satılık dairelerin son bir yıllık ortalama metrekare fiyatları 2962 TL dir.

Akçay merkezde satılık 21 yazlık. Altınolukta müstakil bahceli kazdağları eteklerinde yaz kış oturmaya uygun mevki ve özellikte çarşı. Emlak Ofisinden veya sahibinden aktif ve güncel 1 adet Balıkesir Satılık Yazlık sahibinden fiyatları ve ilanları bulunmaktadır.

Sahibinden mobil uygulamasının milyonlarca kullanıcısına sen de katıl. Diğer ilan seçeneklerini incelemek isterseniz bu sayfaları gezebilirsiniz. 5 kişi konaklama.

Aradığınız Satılık Yazlık ilanları burada. Balkonunuz dünyanın en güzel görseline ve önü hiç kapanmayacak bir manzaraya sahip olma ayrıcalığını size derinden hissettirecektir. Salonda otantik bir şömine mevcuttur.

Balıkesir edremit güre merkezde satılık 2 tane daire daire başına 130000terası bahçesi balkonu olan masrafsız komple eşyalı satılık dairekazdağlar. Balıkesir Edremit Akçay da Satılık Daireler. Sahibinden satılık lüks kat dubleksi.

0266 239 02 02. Doğu cephesi kaz dağları manzaralıdır. Ayvalık Satılık Yazlık seçeneklerini filtreleyip size en uygun evleri sıralayıp inceleyebilirsiniz.

Balıkesir ilinde konut fiyatları bir. Akçay Merkezde satılık kiralık daire ev yazlık arsa tarla arazi bahçe zeytinlik müstakil ev bahçeli ev sezonluk kiralıkdaireevyazlık. 76785-7604 0266 385 10 96.

Akçay Merkezde satılık kiralık daire ev yazlık arsa tarla arazi bahçe zeytinlik müstakil ev bahçeli ev sezonluk kiralıkdaireevyazlık. 31 açık mutfaklı 180 m² brüt 150 m² net alana sahip villamızda. 2 1 65 m2 25 Yaşında Zemin.

Narlı Sahilinde Satılık İkiz Villa. Edremit ilçesinde konut fiyatları bir önceki yıla göre 2301 artış gösterdi. Burhaniye DAİRE Duşakabin Edremit edremitkörfezi edremitmerkez edremit merkez emlak Güre Hanlar havran Homeros kartonpiyer Kazdağları Kazda.

Aygülden akçayda satılık 21 muhteşem kaz dağları manzarası ve huzur arayanlara kaçmaz fırsat HATİCE AYGÜL İlan No. Yazlık sahibinden balikesir için en iyi teklifleri bulun. Kazdağları edremitgüre hattuşa thermal otel tesislerin de sahip olduğumuz max.

Kazdağlarının eteklerinde butik bir site içerisinde satılık lüks villa. Balıkesir Satılık Daire Safir Den Plevne Şht Birol Koç CdYak21 105 M2 Krediye Uygun Kombili Daire Özellikleri 2 Oda 1 Salon 100 M2 Net 25 Yıllık 3 Katlı Binanın 3Katı Kat Mülkiyeti Kombili Isıcam 1 BanyoBalıkesir Satılık Daire. Balikesir bölgesinde 14 adet Yazlık 12000 TLden başlayan fiyatlarla.

En güncel Balıkesir Satılık Yazlık ilanları ile 11 21 31 daire ev ve diğer tüm satılık konut fiyatlarını Emlaksitem Balıkesir emlak ilanları sitesinden takip edin. Denize 50 metre mesafededirAlışveriş merkezleri park ve sem. Balıkesir ilinde satılık dairelerin son bir yıllık ortalama metrekare fiyatları 3131 TL dir.

21 31 teraslı geniş bahçeli ve havuzlu seçenekler için tıklayın. 2021 - Bugün Balıkesir Satılık Yazlık sahibinden fiyatları ve ilanları nı en iyi fiyata bulmak için tıklayın. Balikesir Edremit Akçay Çevresi Akçay Sarıkız Emlak Merkezde satılık daire ev yazlık zeytinlik kiralık.

Kazdağlarında Satılık Müstakil Villalar. Muğla Bodrum Karabağ Mahallesi Satılık Daire. MEHMET ATAK İlan No.

Satılık konutları en iyi fiyata bulun. Altınolukta bahçeli satılık 21 yazlık daire. Yazlık sahibinden edremit için en iyi teklifleri bulun.

Balıkesir Küçükkuyu Satılık Yazlık Triplex emlak ilanları ve fiyatlarının listelendiği sayfa. 0532 431 72 36. 2020 yılında Edremit ilçesinde satın alınan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama fiyatı 24083600 TL iken bu yıl için Edremit satılık ev ortalama fiyatı 29624500 TL oldu.

Kazdağları mustakil ev araması için 220000TL fiyatından başlayan 202 satılık konut bulunmaktadır Satılık evler Favoriler. Narlı Sahilinde Satılık İkiz Villa Narlı Sahili Altınoluk Edremit Balıkesir. Edremit bölgesinde 12 adet Yazlık 12000 TLden başlayan fiyatlarla.

Balıkesir ili edremit ilçesi güre kasabasında bulunan hattuşa termal devre tatil evlerindeki 5 - 18 şubat dönemi hakkımı yazlık veya devre mülk ile takas etmeyi düşünüyorum. Salon ve odalardaki tüm camlar Fransız camdır. Balıkesir Satılık Yazlık ilanları ve fiyatları Hürriyet Emlakta.

2020 yılında Balıkesir ilinde satın alınan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama fiyatı 25527800 TL iken bu yıl için Balıkesir satılık ev ortalama fiyatı 31306300 TL oldu. 18 m² büyüklüğünde balkonunda adeta kendinizi Olimposun zirvesinde hissedeceğiniz bir manzara vardır. Satılık Yazlık seçeneklerini filtreleyip size en uygun evleri sıralayıp inceleyebilirsiniz.


Paosasa5 Pbu6m


Balikesir Satilik Villa Sayfa 4 Emlakjet


Plcuu1lwfc3hlm


Satilik Koy Kosku Mustakil Bahceli Ev Balikesir Gonen Karalar Ciftligi Youtube Outdoor Decor Outdoor Structures Outdoor


Balikesir Edremit Satilik Mustakil Ev Fiyatlari Ve Ilanlari


Nxh0f5sgrsiqzm


Balikesir Edremit Altinoluk Mahallesi Satilik Mustakil Ev Ilanlari Ve Fiyatlari


Ttwtfvkazk5ofm


Kazdaglari Nda Deniz Manzarali Luks Villa Edremit Sehrinde Kiralik Villalar Balikesir Turkiye


Yazduf Kiralik Yazlik Evler Altinoluk Kazdaglari Akcay Balikesir Home Facebook


Emlakcidan Balikesir Edremit Gure Mahallesi 3 1 Satilik Villa 2 700 000 Tl 9504520


Mustakil Balikesir Deniz Trovit


Nxh0f5sgrsiqzm


Yazlik Genis Bahceli Balikesir Merkez Balikesir Merkez Bolgesinde Yazlik Mitula Emlak


Related Posts