Bebek Yeleği Kol Ayrımı - Ayrım için 3 dilim ön parçaya ayrılıp sonrasında bir ilmek düz bir artır 4 ilmek ters olarak 12 tane model konuluyor. Fare dişi bebek yeleği nasıl yapılır deyip model arayanlar için video anlatımlı olarak modeli izleyerek.


Haraso Olarak Orulen Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Bebek Yelegi Yapimi 1 2 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Bebek

6 düz kenar- 1 düz- ip öne alınarak 3 ilmek örmeden al- ipi arkaya geçir 1 düz ör- ip önde 3 ilmek örmeden al- ip arkada 1 düz ör bu şekilde devam edin 1.

Bebek yeleği kol ayrımı. Kol fırfırı bitince ön 44 ilmek arka 82 ilmek kol altından 10 ilmek artırılıp örülmeye devam edilecek. Yeleğin arkasında çiçekler kol altı sayısında olacak etek kısmında olacak. Bal Peteği Bebek Yeleği Yapılışı.

Harika ve çok güzel bebek yelekleri içerisinde yer alan çilek model örgü bebek yeleği yapılışı hem kolay bebek yeleği yapılışı anlatımı hemde değişik bebek yelekleri içerisinden ilginizi çekecek bir bebek yelek nasıl yapılır konusunu sizlerle paylaşmak istedim. Merhabalar arkadaşlar örgü bebek yeleklerini her örgücü hanım sever ve güzel olan modelleri örmek ister ancak bazı modeller var ki yakadan başlamalı bebek yeleği modellerinde kullanılan teknik yakadan başlamalı örgü tekniği gibi modelleri dünyanın her yerinde çok beğenilen ve en çok sipariş alınan. Yeleğimize roba kısmından başlıyoruz.

Yeleğe ilk olarak 99 zincir çekilerek başlanır3 zincir fazladan çekilerek. Yakadan başlamalı bebek yeleği yapılışı amacıyla 45 numara şiş kullanılmaktadır 64ilmekle başla. Örgü modelleri bebek yeleğinde kullanılan malzemeler 3 adet düğme 3 numara tığ 1 adet iplik.

Üzerine 3 zincir çekip 4. Şişinize 84 ilmek atınız ve 3 diş haraşo örgü örünüz. Admin 2 Eylül 2017 0.

İlk roba kısmı yapılır. Ön bedeni için 18 trabzan yapılır. 1 yumak beyaz 1 yumak mavi bebe yünü 35 numara şiş 6 adet düğme.

Fare dişi bebek yeleği nasıl yapılır. Kendımız bir yakadan başlama örgü bebek yeleği modeli yapmak istesek dilediğimiz gibi arttırma yapalım ilmek sayıları daha önce bölmediğimiz bir sayıya ulaşır. Videomda kollarin ayrilişi ve tum vucudun nasl örulduğünü tarif ettim kolay gelsin yoru.

Bebeğiniz minyon ise 15 yaşa kadar da giydirebilirsiniz. Bebekbattaniyemodelleri açıklamalıbebekörgümodelleriveyapılışları bebekceketmodelleri bebekhırkamodelleri bebekhırkamodellerianlatımlı. Son Model Bebek Yelekleri.

Yeleğin sırtı düz olacak. Daha sona kol ayrımı yapılarak önler arkalar ayrı ayrı. Bebek yeleğimizin ölçüleri uzunluğu 31 cm genişliği ise 25 cmdir.

70 İlmekle Başlanan Bebek Yeleği Harika ve çok güzel bebek yelekleri ortamında yer alan yeni model örgü bebek yeleği yapılışı hem basit bebek yeleği yapılışı anlatımı hemde farklı bebek yelekleri ortamından ilginizi çekecek bir bebek yelek nasıl yapılır konusunu sizlerle paylaşmak istedim 70 ilmek başlıyoruz3 diş haraşo örüyoruz. 1 Tane Nako Lüks Minnoş İp tercihi edilmiştir. Bu Modeli Dilerseniz Kablolu şişler ile aradaki patlardan birleştirip Elbise olarak ta.

Deniz Taşı Bebek Yeleği Yapımı. Dilimler bitince kol ayrımı yapılacak. 70 ilmek başlıyoruz3 diş haraşo örüyoruz.

Robalı yalancı pirinç bebek hırkası nı. Yakadan Başlama Yeleklerde Ön Kol Arka Ayrımı Nasıl Örülür Merhaba hanımlar bilhassa örgüye ilk başlayanların takıldığı noktadır ayrımlar. Merhaba hanımlar özellikle örgüye ilk başlayanların takıldığı noktadır ayrımlar.

Yakadan başlamalı bebek yeleği kol ayrımı yapılışı hanımlarımızın bebek örgülerinde en çok zorlandığı teknik diyebiliriz. Önler arkalar zincir çekilerek birlikte örülüyor. İncili Bebek Yeleği Yapımı.

Kendımız bir yakadan başlama örgü bebek yeleği modeli gerçekleştirme istesek dilediğimiz gibi arttırma yapalım ilmek sayıları daha evvelce bölmediğimiz bir. 19 zincire batıp bir trabzan yapılır. Yakadan başlamalı bebek yeleği kol ayrımı yapılışı hanımlarımızın bebek örgülerinde en çok zorlandığı teknik diyebilirizÖn yapımı veya arka kısmı kolay gelen ama kol ayrımı nasıl yapılır düşünen arkadaşlarımız için video anlatımlı olarak anlatmaya çalıştık izleyerek uygulaya bilirsiniz.

Bebek örgü modellerinde yelekleri çok örüyoruz. Çilek Bebek Yeleği Yapılışı Harika ve çok güzel bebek yelekleri ortamında yer alan çilek model örgü bebek yeleği yapılışı hem basit bebek yeleği yapılışı anlatımı hemde farklı bebek yelekleri ortamından ilginizi çekecek bir bebek yelek nasıl yapılır konusunu sizlerle paylaşmak istedim 70 ilmek başlıyoruz3 diş haraşo örüyoruz. 104 zincir çekip ilk sırada ön kol arka beden ayrımı yapılır.

Önde düğme yeri 8 sıra haraşo yapıyoruz. Geri kalan trabzanlar kol altı 55 trabzanla bir sıra çiçek yapılıyor sonra 40 zincir çekilip arkaya geçiliyor bu aşamada yeleğin kolu oluşmuştur. Hemen örgü modelleri bebek yeleği tarifine geçelim.

Yakadan başlama yelek nasıl. Kol Kenarları Minik İncili Kol ayrımı ve Yanları Ajurlu Yapraklı 2-25 Yaş Pembe Çocuk Yelek Modeli Tarifi- İnci Düğmeli Pembiş Bebek Yeleği ayrıntılı açıklamalı. Videomda başlangıç ve kol artirimlarini tarif etmiştim 2.

Taç yapraklı bebek yeleği yapım. En güzel örnekleri sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz. 3 Adet inci düğme kullanılmıştır.

Yakadan başlama bebek yeleği anlatımı için malzeme olarak 3 adet inci düğme 15 yumak nako lüks minnoş örgü ipi 35 numara tığ kullandık. Robası için 104 zincir çekiyoruz. Erkek bebek yeleği yapılışı anlatımlı model örgüye yeni başlayanlar içinde uygun bir örnek.

Modelde verilen ölçüler 1 8 aylık bebekler için uygundur. Yakadan başlamalı bebek yeleği Yakadan başlamalı bebek yeleği. 3 sıra haroşa örüyoruz.

Yakadan Başlama Yeleklerde Ön Kol Arka Ayrımı Nasıl Yapılır. Basit bebek yeleği modeli detayları ve yapılışı. 11 Temmuz 2018.

Zincire batıp üçlü trabzan. Model 2 yaşa uygundur. Harika tığ işi örnekleri çiçek motifli yelek floral cardigan genç kaynana bebek hırkası robaları yapılışı robadan başlamalı bebek yelek modelleri örgü kenar.

Deniz taşı bebek yeleği yapımı örgü sevenlere. 2 zincir çekip aynı. 6 ay 1 yaşa kadar uygundur.

Kol ayrımı da 40 trabzan bırakılacak. 31 sıra arka örüldükten.


Burgu Desenli Cepli Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Tarifi 4 5 Yas By Hatice4 Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Kazak Modelleri


Babycardiganstart Bebek Oyuncaklari Bebek Orgu


3 Duz 1 Buz Orneginde Fiyonk Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 1 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Fiyonklar


Renkli Iplerle Orulen Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapim Orgu Teknikleri Jackestricken Jackestrickend Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Inci Ve Cicek Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Yelek Tarifi 3 4 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Yelek


Bebek Yeleginde Kol Yaka Kesimi Gerektirmeyen Model Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Baby Outfits


Bebek Yelegi Nasil Yapilir Anlatimli Orgu Videosu Youtube Orgu Bebek Bebek Yelek


Nazli Panosundaki Pin


Bebek Yelegi Kol Kesme Baby Knitting Baby Scarf Crochet


Mandalina Dilimi Orneginde 2 Renkli Yaka Ve Kol Kesimi Anlatimli Bebek C Bebek Orgu Bebek Yelek


3 Duz 1 Buz Orneginde Cicek Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 3 4 Yas Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Moda Bebekleri


Yakadan Baslama Haraso Ve Ajur Desenli Cicek Suslemeli Kolay Bebek Yelegi Tarifi 1 2 Yas Bebek Yelek Baby Knitting Patterns Orgu


Orgu Modellerini Bilen Orgu Motifleri Orneklerini Cikarabilen Ancak Bebek Yelek Yaka Kesimi Bebek Yeleklerinde Kol Kesimi Bilmeyenlere Bebek Yelek Yelek Bebek


Tunus Isi Yelek Kol Kesimi On Nazarca Com Baby Knitting Patterns Tig Isleri Orgu


Related Posts